2015-01-16 10:14:57• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Pihenjen!

Napi horoszkóp január 16-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A Hold már a Nyilas jegyében jár, a Szaturnuszt készül beérni. Micsoda csodaszép, laza reggel! A csillagok nyugalmat rendeltek önnek. Ha esetleg beteg lenne, csak a gyógyulással törődjön.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ernyedten indul a nap, ne is tervezzen mára túl sokat. Akaratlanul is egyik csapdából a másikba léphet. Este szervezzen programot egy olyan helyre, ahol már régen nem volt, és nem is jár túl nagy anyagi kiadással.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Halak jegyében álló Mars érdekes és változatos 24 órát ígér önnek. Ne csodálkozzon semmin, és készüljön fel egy izgalmas napra. Ha délig nem történik semmi lelkesítő, akkor vegye át az irányítást, és hívjon meg valakit egy kávéra. Sok újdonságot hallhat majd.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ma könnyen megérzi, mit szeretnének az önnel szemben állók. Segítsen az embereknek, mert ha most tesz jót velük, háromszorosan fogja visszakapni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma mindent elfelejthet, kihúzhat, eltolhat. Hangulata ennek megfelelően szalad lefelé a lejtőn, türelmetlenné válhat és ideges lehet. Azokat a fontos megbeszéléseket, melyek nyugalmat és összpontosítást igényelnek, feltétlenül halassza el.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A Merkúr a Vízöntő jegyében áll, a munkát jelző 6. sorsterületen. A kötelességeire kell ma összpontosítania, csak így tud nyugodtan elmenni a hétvégi pihenőjére. Intézzen el mindent, amit eddig halogatni kényszerült.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A mai nap hasonló lesz a tegnapihoz, de csak ebédig, mert utána elkezdődik egy Holdszünet, amit nem árt komolyan venni: pihenjen, és csak olyan dolgokkal foglalkozzon, amik többé-kevésbé automatikusan mennek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Hold a mozgékony Nyilas jegyében áll, ezért ön is sportolni fog egy kicsit. A csillagok megnyugodtak, ezen a napon minden sikerül. A Neptunusz arra sarkallja, hogy gondolatban utazzon, és csodás helyekre álmodja magát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Mars akadályokat gördíthet a lába elé, a mai nap sem egyszerű, sem harmonikus nem lesz. Legjobban úgy kezelheti a helyzetet, ha rugalmasan alkalmazkodik ahhoz, amivel szembe találkozik.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Akár szeretné, akár nem, a Hold ma megnyomja a gombot, amire az van írva: érzelmek. Akár jók ezek, akár rosszak a hangulatán nyomot fognak hagyni. A családtagjai, különösen az idősebbek, ma különösen idegesíteni fogják.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma a partnerkapcsolatát helyezze előtérbe, a párjával beszélgessenek el az aktuális problémák megoldásáról. Ha ezt elmulasztják, a felhalmozott indulatok agresszióba vagy féltékenységbe torkollhatnak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Hold segít tisztábban látni a párkapcsolati problémákat. Fejezze ki az érzéseit, legyen az csalódás, bosszúság, düh vagy öröm. Ez nem jelenti azt, hogy hangosan kell kiabálnia, de adjon hangot annak, ha valami nem tetszik.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: